Train met SprayTan Class

Sinds januari 2021 ben ik officiële Master Trainer voor Spray Tan Class, een gevestigd Amerikaans bedrijf die pionier zijn op gebied van Sunless Opleidingen. Je kan mij zowel in Person als via Zoom boeken voor een Beginners of Master-Training

Spray Tan Certified Trainer

stc Beginners Course

Deze cursus duikt in de basis van sunless tanning, waar je de wetenschap achter spray tanning gaat leren, zowel als het uitvoeren van een vlekkeloze techniek. Je zal ook leren over de huid, troubleshooting, alsook hulp bij de keuze van vloeistoffen en materialen. Ook de essentiële zaken zoals marketing en de zakelijke kant komen aan bod.

Deze cursus is perfect voor een beginners-artist en voor degenen die al wel een beetje kennis hebben maar hun kunst willen perfectioneren. Na onze opleiding ben je klaar om vol kennis je eigen sunless salon te openen.

What's included?

- 1-on-1 training met Greet Henderyckx bij Glow in Berlaar

- Hands-on training met verschillende lichaams-types, modellen worden voorzien

- Uitgebreid handboek (engels maar hulp indien nodig voor vertaling)

- 36 exclusieve video tutorials

- Reviews over top-vloeistoffen op de markt

- 5-star technique application: de techniek om een perfecte spraytan te zetten met focus op de moeilijkere trouble areas

- Skin prep + nazorg

- Bescherming + FDA

- Voorkomende fouten + troubleshooting

- Materiaal + vloeistoffen onderhoud

- Beauty Business Marketing E-Book

- Klant-formulieren

- Continue support

- Continue kortingen van top distributeuren

- Continue kortingen voor andere STC opleidingen

- Ongelimiteerde toegang tot steeds ge-update online platform

- Certificaat

- 45 dagen mentoring van Greet Henderyckx

Glow: Sunless tanning Rapid

Over Spray Tan Class

STC heeft wereldwijd een top training-programma in onze sector. Niet alleen wordt een vlekkeloze techniek aangeleerd maar ook marketing, vloeistoffen en machines enz. STC is de eerste spraytan academie die een team van #slaybabes heeft verspreid over Amerika, Canada en ik als eerste in Europa. Spray Tan Class is innovatief en geen enkele andere tan-opleiding kan je hiermee vergelijken! If you want to be the best, learn from the best!

Klaar om te leren?
Opgelet: je boekt de cursus via de website van Spraytanclass zelf, daar betaal je online in USD de helft aan Spraytanclass, de dag van de opleiding betaal je de andere helft in EUR ter plaatse hier.

Vragen over de Spray Tan Class?

Follow us

Blijf als eerste op de hoogte van al onze nieuwtjes via onze Instagram-pagina!