About Glow

Glow in Berlaar is een professioneel instituut dat zich uitsluitend specialiseert in spray-tanning.

2011

In januari 2011 richtte Greet Henderyckx Glow op in het pittoreske Berlaar vanuit het idee dat zonnebanken en bruinen onder zonlicht ongezonde alternatieven zijn voor een mooi kleurtje. Met spray-tanning focust Greet op kwalitatief, “sunless” bruinen. In de afgelopen jaren specialiseerde Greet zich in de ambacht van het spraytannen en behaalde ze 3 certificaten als spray-tan artist.

Hierdoor is een kwalitatief resultaat op maat van jouw huidtype gegarandeerd. Dit dankzij het principe van de Glow custom blend. Greet is niet aan één merk gebonden en heeft een weldoordachte selectie gemaakt met de meest kwalitatieve producten van verschillende merken. Zo verzorgt ze een persoonlijke tan voor jouw huidtype.

2020

Tijdens de corona-lockdown begin 2020 had Greet voldoende tijd om een idee uit te werken waarmee ze al lang speelde, namelijk het uitbrengen van een eigen Bronze Foam. Productontwikkeling is één van de pistes die Greet in de komende jaren nastreeft. Op die manier biedt Glow meerwaarde voor haar klanten en kan je ook thuis een perfect kleurtje bekomen.

1D3B36B1 5742 42A1 B325 E7F9AD1653FC

Vragen over sunless tanning?

Ontdek de meest gestelde vragen hier.

Follow us

Blijf als eerste op de hoogte van al onze nieuwtjes via onze Instagram-pagina!