Get to know us

About Glow Sunless

Glow in Berlaar is een professioneel instituut dat zich uitsluitend specialiseert in spray-tanning.

2011

In januari 2011 richtte Greet Henderyckx Glow op in Berlaar vanuit het idee dat zonnebanken en bruinen met UV / zonlicht ongezonde alternatieven zijn voor een mooi kleurtje. Met spray-tanning focust Greet op kwalitatief, “sunless” bruinen. In de afgelopen jaren specialiseerde Greet zich in de ambacht van het spraytannen en behaalde ze meerdere certificaten als spray-tan artist.

Hierdoor is een kwalitatief resultaat op maat van jouw huidtype gegarandeerd. Dit dankzij het principe van de Glow custom blend. Greet is niet aan één merk gebonden en heeft een weldoordachte selectie gemaakt met de meest kwalitatieve producten van verschillende merken. Zo verzorgt ze een persoonlijke tan voor jouw huidtype.

2020

Tijdens de corona-lockdown begin 2020 had Greet voldoende tijd om een idee uit te werken waarmee ze al lang speelde, namelijk het uitbrengen van een eigen Bronze Foam. Productontwikkeling is één van de pistes die Greet in de komende jaren nastreeft. Op die manier biedt Glow meerwaarde voor haar klanten en kan je ook thuis een perfect kleurtje bekomen. Ook werd Greet verkozen als 1 van de master trainers voor 1 van de grootste spraytan organisaties wereldwijd.

2022

In 2022 vervoegde vriendin Kelly Adriaenssens het team. Als fitness-instructrice en bikini-model kwam Kelly zelf al vaak langs bij Greet voor haar tan. Nu vormen ze samen één hecht team waarbij ze klaarstaan om alle klanten van een mooi kleurtje te voorzien. Ook ontwikkelden we een eigen professionele Sunless Vloeistoffen lijn: IBZ Sunless.

Meet our team

Greet Henderyckx

Greet is de zaakvoerster en oprichtster van Glow. Met haar jarenlange ervaring voorziet ze ieder huidtype van een persoonlijke spray-tan. Bovendien is ze ook gespecialiseerd in body-contouring, en lanceerde ze in 2022 een eigen professionele vloeistof en B2B webshop IBZ Sunless.

Kelly Adriaenssens

In 2022 vervoegde Kelly het Glow-team. She's our next tanning queen. In haar vrije tijd is Kelly fitness-instructrice en bikini-model. Daarnaast zijn Latté Macchiatto's haar guilty pleasure... Vanaf 2023 vervoegde Kelly fulltime het Glow Team

Vragen over sunless tanning?

Ontdek de meest gestelde vragen van onze klanten hier.