Get to know us

About Glow Sunless

Glow in Berlaar is een professioneel instituut dat zich uitsluitend specialiseert in spray-tanning.

2011

In januari 2011 richtte Greet Henderyckx Glow op in het pittoreske Berlaar vanuit het idee dat zonnebanken en bruinen onder zonlicht ongezonde alternatieven zijn voor een mooi kleurtje. Met spray-tanning focust Greet op kwalitatief, “sunless” bruinen. In de afgelopen jaren specialiseerde Greet zich in de ambacht van het spraytannen en behaalde ze 3 certificaten als spray-tan artist.

Hierdoor is een kwalitatief resultaat op maat van jouw huidtype gegarandeerd. Dit dankzij het principe van de Glow custom blend. Greet is niet aan één merk gebonden en heeft een weldoordachte selectie gemaakt met de meest kwalitatieve producten van verschillende merken. Zo verzorgt ze een persoonlijke tan voor jouw huidtype.

2020

Tijdens de corona-lockdown begin 2020 had Greet voldoende tijd om een idee uit te werken waarmee ze al lang speelde, namelijk het uitbrengen van een eigen Bronze Foam. Productontwikkeling is één van de pistes die Greet in de komende jaren nastreeft. Op die manier biedt Glow meerwaarde voor haar klanten en kan je ook thuis een perfect kleurtje bekomen.

2022

In 2022 vervoegde vriendin Kelly Adriaenssens het team. Als fitness-instructrice en bikini-model kwam Kelly zelf al vaak langs bij Greet voor haar tan. Nu vormen ze samen één hecht team waarbij ze klaarstaan om alle klanten van een mooi kleurtje te voorzien.

Meet our team

Greet Henderyckx

Greet is de zaakvoerster en oprichtster van Glow. Met haar jarenlange ervaring voorziet ze ieder huidtype van een persoonlijke spray-tan.

Kelly Adriaenssens

In 2022 vervoegde Kelly het Glow-team. She's our next tanning queen. In haar vrije tijd is Kelly fitness-instructrice en bikini-model. Daarnaast zijn Latté Macchiatto's haar guilty pleasure...

Vragen over sunless tanning?

Ontdek de meest gestelde vragen van onze klanten hier.

follow us

Blijf als eerste op de hoogte van al onze nieuwtjes via onze Instagram-pagina!