Discover more

Linked by glow

Bij Glow kan je een permanent armbandje laten lassen, voor jezelf, of een mooi gebaar om dit samen met een vriendin, mama, zus, partner, … te laten doen. Het is een armbandje zonder slotje, vandaar ook de naam “permanent” of “infinity” bracelet. Je draagt dit juweeltje dus altijd, het kan niet aan of af (tenzij je het laat doorknippen). Geen vervelende slotjes of sluitingen die altijd in het zicht hangen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je maakt een afspraak via mail, whatsapp of Instagram dm. Tijdens de afspraak kies je de gewenste chain (14k goud of Sterling Silver). We meten het armbandje naar wens af en lassen dit op een veilige manier vast.

De bandjes kunnen ook uitgebreid worden met bedeltjes, geboortesteentjes enz.

Gallery

Figaro

Vorige slide
Volgende slide

Klassieke chain, fits every style or occasion
14k gold EUR 150
Silver EUR 45
Round silver EUR 35

Rolo

Vorige slide
Volgende slide

Simple & stylish, pairs with any other style!
14k gold EUR 110
Silver EUR 35

Paperclip

Vorige slide
Volgende slide

Statement chain
Mini 14k gold EUR 105
Silver chunky EUR 40
Silver normal EUR 40

Satelite

Vorige slide
Volgende slide

Hip & stylisch
14k gold EUR 145
Silver EUR 40

Box

Vorige slide
Volgende slide

Onze luxe editie chain, sparkly & beautiful
14k gold EUR 200

Hearts

Vorige slide
Volgende slide
Fun & cute chain
Mini gold filled EUR 55
Gold filled EUR 60
Silver EUR 35

Rope

Vorige slide
Volgende slide

Classy chain, pairs with everything
14k yellow gold EUR 125
14k warm yellow gold EUR 105
Silver EUR 35

Gourmet

Vorige slide
Volgende slide

Simple & Classy
14k gold EUR 165
Chuncky silver gourmet EUR 60

Frequently asked questions

We rekenen ongeveer 30 minuten per persoon

We rekenen een 1-malige laskost voor het vastmaken van het bandje, daar komt de prijs van het gekozen bandje en eventueel steentje of bedeltje bij. Met deze laskost garanderen we dat het bandje onder normale omstandigheden blijft vastzitten. Het blijft echter een fijn juweel, als je ergens zwaar achter blijft haken zal het ook lossen, we kunnen dit dan via afspraak voor 15 EUR opnieuw vastlassen.
De goudprijs is momenteel heel variabel dus de prijzen van de chains worden zo realistisch mogelijk bijgehouden, we proberen dit op de website ook zo accuraat mogelijk te vermelden.  Deze prijzen zijn echter niet bindend, we proberen in de salon altijd de laatste actuele prijzen te hanteren.

In veel gevallen mag je een fijn juweeltje aanlaten, maar als ze toch verzoeken om het te verwijderen, laat dit dan bij ons doorknippen op het oogje, zo zijn we zeker dat we het achteraf opnieuw kunnen dichtlassen. Knip je dit zelf in de chain kapot bestaat de kans dat het achteraf te klein is en we het niet meer vast kunnen maken. Voor het opnieuw vastmaken rekenen we achteraf 15 EUR.

Ja, al onze bandjes bestaan uit edelmetaal en gaan dus geen detector doen afgaan.

Ja, maar zware producten (poetsmiddelen, chloor in zwembaden enz) kunnen de juwelen dof laten worden, of zilver kan er donkerder door verkleuren. Met een juwelendoekje kan je dit weer mooi krijgen of met speciale juwelenpoets of zilverpoets.

Sommige medicijnen veroorzaken ook een reactie met de huid waardoor goud of zilver kan verkleuren, maar meestal weten de personen die dit nemen al op voorhand.

Ja dat kan, maar niet alle chains zijn hiervoor geschikt. Let wel, een enkel legt veel meer “stress” op het bandje dus hier geven we niet de garantie dat het evenlang blijft. De prijs voor een enkelbandje ligt een stuk hoger, dit rekenen we op aanvraag even uit.

Mariner

Ideale chain voor mannen
Silver EUR 60

Charms

Birthstones gold-filled EUR 25
Birthstones silver EUR 20

Wil je ook graag een ∞ bracelet?